Frieslandverhuur

In vissersdorp Lemmer direct aan het IJsselmeer en op een paar honderd meter van het strand, ligt het bungalowpark Plattedijk 39. Hier verhuren wij onze gezellige recreatiebungalow nr. 2 op een groot stuk privé grond van ca. 700 m² waardoor veel privacy wordt geboden.

In Bakkeveen verhuren wij ons vakantiehuis “Het Roodborstje”. Deze recreactiewoning is gelegen op vakantie- en recreatiecentrum “’t Hout”. Dit gezellige kleinschalige bungalowpark ligt aan de rand van het dorp Bakkeveen in Friesland.

Tevens is het mogelijk om onze prachtige vakantiebungalow in Earnewoude te huren. Deze zeer comfortabele woning is ideaal gelegen aan het water zodat u vanaf uw eigen terras volop kunt genieten van voorbij varende boten en ander waterplezier. Bungalowpark “It Wiid” is een fraai en ruim opgezet park.

Al onze  bungalows zijn comfortabel en compleet ingericht. De bungalows hebben oa. centrale verwarming, kabeltelevisie, tuinmeubilair. Een compleet ingerichte keuken met onder andere over een magnetron, gasfornuis en koelkast.

Uw huisdier mee op vakantie ?

Als dierenvrienden stellen wij u in de gelegenheid – in overleg met ons –
in een aantal van onze bungalows uw huisdier mee te nemen op vakantie.
De meeste bungalows hebben een omheinde tuin.

Dieren zijn van harte welkom, wij verwachten wel van u
dat u zich houdt aan een aantal voorschriften.

 

Aanbod vakantie bungalows van Frieslandverhuur